Een eenvoudige sleutel voor Laserontharing onthuldLaserontharing is veelal een permanente oplossing genoemd. Het kan zijn desalniettemin niet helemaal juist. Een haren die op dit ogenblik van de treatment aanwezig zijn, mogen verwijderd geraken.

Een IPL-systemen bestaan allen ontwikkeld na een laser en bestaan in het bijzonder geliefd vanwege de veel lagere aanschafprijs en wegens een gelegenheid te variëren met golflengten, waardoor tevens haarvaatjes en pigmentvlekken kunnen geraken behandeld.

Betreffende een geavanceerde ELOS technologieen is het te veven gebied in het begin opgewarmd door middel met optische vitaliteit. Hiermee wordt er een thermaal pad gecreëerd zodat de radio frequente kracht de haarzakjes kan bereiken.

Voorafgaand aan een behandeling adviseren we u om behandeling te produceren van een GRATIS en vrijblijvend in

En slechts een deel aangaande weet dit zichtbare haar bevindt zich in de groeifase en verdwijnt voorgoed. Dus bestaan er verschillende behandelingen.

Donker hoofdhaar neemt de lichtgolven betreffende een laser lekkerder op. Daarom werkt ons laserbehandeling dit beste voor donker haar en een lichte teint. Bij ons lichte haarkleur werkt een laserbehandeling niet zo echt daar de sterkte aangaande een laserstraal minder echt is opgenomen via de hoofdharen.

Laser ontharen lijkt een hele simpele en eenvoudig uit te voeren ingreep. Maar daarmee is een verzorging onderschat. In Holland mogen slechts goed opgeleide therapeuten werken betreffende lasers.

Besteedt u teveel tijd en bedrag aan het scheren, waxen, harsen of epileren van uw lichaamsbeharing? Permanant ontharen door medicament over laser kan zijn dé uitkomst teneinde dagelijks verzorgd wegens een dag te komen.

Er bestaan meerdere laserbehandelingen benodigd een langdurige ontharing. Hoofdharen geraken gemaakt in een haarzakjes en die zakjes doorlopen ons cyclus van 3 fasen.

Voor een verzorging met IPL wordt gebruik gemaakt over lichtstralen, welke aansluitend getransporteerd worden via dit pigment betreffende de haren (vandaar verder het de treatment enkel passend kan zijn voor getinte hoofdharen).

Ook kan de huid na ons laserbehandeling wellicht gevoelig bestaan. Het is dan ook duidelijk om de eerste een paar weken na een verzorging de huid te laten herstellen en deze ook niet te veel te belasten.

De treatment kan zijn ook niet geheel pijnloos, maar een gevoeligheid verschilt ieder persoon en is afhankelijk aangaande dit lichaamsdeel het behandeld is. hier Onze LightSheer desire diode laser bezit dus een koelsysteem dat het prikkelend idee tijdens een treatment reduceert.

Indien u het ongemak ook niet meer wilt hebben, dan is de ELOS manier echt wat vanwege u dan ook. U dan ook ervaart dan de voordelen betreffende ons gladde en hete huid. U hoeft nooit meer te scheren, waxen ofwel harsen.

Na een ingreep mag je regelrecht weer alles doen wat je wilt. Een huid kan enkele uren tot een dag rood ofwel gevoelig bestaan. Met paracetamol of ons koud kompres kan je de kwetsbaarheid verlichten. Tevens mogen daar kleine korstjes voortkomen. Het is tijdelijk en verdwijnt na enkele dagen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *